Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature (Regie)Verpleegkundige Urologie - (Regie)Verpleegkundige Urologie Meander Medisch Centrum 18-05-2024

Redactie Eemnesnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Eemnes beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature (Regie)Verpleegkundige Urologie - (Regie)Verpleegkundige Urologie

Wil je graag aan de slag als (Regie)Verpleegkundige Urologie - (Regie)Verpleegkundige Urologie in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Meander Medisch Centrum is op zoek naar een (Regie)Verpleegkundige Urologie - (Regie)Verpleegkundige Urologie. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van 3824 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als (Regie)Verpleegkundige Urologie - (Regie)Verpleegkundige Urologie te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Verpleegkundige

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Onderwijs/Opleiding

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

3824 – 3824 euro

Solliciteren op de functie van (Regie)Verpleegkundige Urologie - (Regie)Verpleegkundige Urologie

Klinkt deze vacature als (Regie)Verpleegkundige Urologie - (Regie)Verpleegkundige Urologie voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 17-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Meander Medisch Centrum. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als (Regie)Verpleegkundige Urologie - (Regie)Verpleegkundige Urologie tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Eemnes komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Eemnes, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures eemnes
  2. (Regie)Verpleegkundige Urologie – (Regie)Verpleegkundige Urologie Meander Medisch Centrum 18-05-2024

Bekijk nog meer vacatures