Search
Close this search box.

Bekijk de vacature COM - Customer Support Medewerker (Dutch Speaking) ParcelParcel 22-05-2024

Redactie Eemnesnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Eemnes beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature COM - Customer Support Medewerker (Dutch Speaking)

Wil je graag aan de slag als COM - Customer Support Medewerker (Dutch Speaking) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

ParcelParcel is op zoek naar een COM - Customer Support Medewerker (Dutch Speaking). Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2600 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als COM - Customer Support Medewerker (Dutch Speaking) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Klantenservice

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

2600 – 2850 euro

Solliciteren op de functie van COM - Customer Support Medewerker (Dutch Speaking)

Klinkt deze vacature als COM - Customer Support Medewerker (Dutch Speaking) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot ParcelParcel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als COM - Customer Support Medewerker (Dutch Speaking) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Eemnes komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Eemnes, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures eemnes
  2. COM – Customer Support Medewerker (Dutch Speaking) ParcelParcel 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures