Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Coördinator Patiëntenparticipatie Wetenschappelijk Onderzoek Nierpatiënten Vereniging Nederland 18-05-2024

Redactie Eemnesnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Eemnes beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Coördinator Patiëntenparticipatie Wetenschappelijk Onderzoek

Wil je graag aan de slag als Coördinator Patiëntenparticipatie Wetenschappelijk Onderzoek in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Nierpatiënten Vereniging Nederland is op zoek naar een Coördinator Patiëntenparticipatie Wetenschappelijk Onderzoek. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 3489 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Coördinator Patiëntenparticipatie Wetenschappelijk Onderzoek te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Beleidsmedewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Media/Uitgeverijen/TV

Contract uren

24 – 24 uur

Salaris

3489 – 5144 euro

Solliciteren op de functie van Coördinator Patiëntenparticipatie Wetenschappelijk Onderzoek

Klinkt deze vacature als Coördinator Patiëntenparticipatie Wetenschappelijk Onderzoek voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 17-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Nierpatiënten Vereniging Nederland. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Coördinator Patiëntenparticipatie Wetenschappelijk Onderzoek tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Eemnes komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Eemnes, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures eemnes
  2. Coördinator Patiëntenparticipatie Wetenschappelijk Onderzoek Nierpatiënten Vereniging Nederland 18-05-2024

Bekijk nog meer vacatures