Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Juridisch Adviseur/Planjurist (Omgevingsrecht /Bestuursrecht) Gooise Meren 27-05-2024

Redactie Eemnesnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Eemnes beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Juridisch Adviseur/Planjurist (Omgevingsrecht /Bestuursrecht)

Wil je graag aan de slag als Juridisch Adviseur/Planjurist (Omgevingsrecht /Bestuursrecht) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Gooise Meren is op zoek naar een Juridisch Adviseur/Planjurist (Omgevingsrecht /Bestuursrecht). Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 5997 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Juridisch Adviseur/Planjurist (Omgevingsrecht /Bestuursrecht) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Jurist Ruimtelijke Ordening

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

5997 – 5997 euro

Solliciteren op de functie van Juridisch Adviseur/Planjurist (Omgevingsrecht /Bestuursrecht)

Klinkt deze vacature als Juridisch Adviseur/Planjurist (Omgevingsrecht /Bestuursrecht) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Gooise Meren. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Juridisch Adviseur/Planjurist (Omgevingsrecht /Bestuursrecht) tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Eemnes komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Eemnes, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures eemnes
  2. Juridisch Adviseur/Planjurist (Omgevingsrecht /Bestuursrecht) Gooise Meren 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures