Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Leerling Operator Randstad 27-05-2024

Redactie Eemnesnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Eemnes beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Leerling Operator

Wil je graag aan de slag als Leerling Operator in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Leerling Operator. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2700 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Leerling Operator te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Operator Glazuuroven

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Starter

Branche

Overig

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2700 – 2700 euro

Solliciteren op de functie van Leerling Operator

Klinkt deze vacature als Leerling Operator voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres opleidingen.techniek-noordwest@nl.randstad.com en telefoonnummer 0646012262 / 0622138446. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Leerling Operator tot Martine Schutten / Daniëlle de Greef Martine Schutten / Daniëlle de Greef.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Eemnes komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Eemnes, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures eemnes
  2. Leerling Operator Randstad 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures