Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Medior IT Engineer 1e Lijns WR.nl Solliciteren 07-05-2024

Redactie Eemnesnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Eemnes beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medior IT Engineer 1e Lijns

Wil je graag aan de slag als Medior IT Engineer 1e Lijns in Eemnes? Bekijk dan snel deze vacature.

WR.nl Solliciteren is op zoek naar een Medior IT Engineer 1e Lijns. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3700 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medior IT Engineer 1e Lijns te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Ervaring met IT ondersteuning in de zorg, specifiek binnen de eerste lijns zorg, en bekend met de daar geldende privacy- en beveiligingseisen.
  • Onderlegd in werkstations, laptops, randapparatuur en kennis van standaard applicatiesoftware en specifieke applicaties binnen de 1e lijns zorg.
  • Bekwaam in Microsoft365, Exchange Server, netwerken, routers en firewall’s, met een gestructureerde aanpak voor het oplossen van storingen.
  • Initiatiefrijk, nauwkeurig in het uitvoeren van procedures en documenteren van processen, en communicatief vaardig met zowel technici als niet technici.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal is essentieel, met een klantgerichte instelling en het vermogen om projectmatig te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

It Engineer

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3700 – 4700 euro

Solliciteren op de functie van Medior IT Engineer 1e Lijns

Klinkt deze vacature als Medior IT Engineer 1e Lijns voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 05-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot WR.nl Solliciteren. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres arjan@wr.nl en telefoonnummer 06-55883784. De website van Unknown is https://www.wr.nl/. Je kan je voor deze vacature als Medior IT Engineer 1e Lijns tot Arjan Sterkenburg.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Eemnes komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Eemnes, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures eemnes
  2. Medior IT Engineer 1e Lijns WR.nl Solliciteren 07-05-2024

Bekijk nog meer vacatures