Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Projectmanager Headhuntersteam 28-05-2024

Redactie Eemnesnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Eemnes beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Projectmanager

Wil je graag aan de slag als Projectmanager in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Headhuntersteam is op zoek naar een Projectmanager. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Projectmanager te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Je hebt de passie om te blijven leren en jezelf continu te ontwikkelen, waarbij jij je thuis voelt in een informele, collegiale en professionele bedrijfscultuur. Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s, opdrachtgevers en vakgenoten. Je hebt:

 • 5 jaar relevante projectmanagement ervaring.
 • Minimaal HBO Bouwkunde of gelijkwaardig / academisch denk- en werkniveau.
 • Kennis van bouwtechniek, -kosten en procedures, contracten,  programma’s van eisen, bestekken en begrotingen en planningen.
 • Goede beheersing van MS Office, Teams en Project is vereist.

Competenties:

 • Teamplayer.
 • Zelfstandig.
 • Resultaat gericht.
 • Goede onderhandelaar.
 • Goede contactuele eigenschappen.

Heb je interesse in deze functie en wil je solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en vul jouw gegevens in. Heb je vragen over de vacature of wervingsprocedure? Neem dan contact op met Kokkie Paul van Headhuntersteam Amsterdam via telefoonnummer 020-6382728 of k.paul@headhuntersteam.nl

 

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Projectmanager

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Bouw/Installatie, Zakelijke dienstverlening

Contract uren

36 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Projectmanager

Klinkt deze vacature als Projectmanager voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 27-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Headhuntersteam. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres k.paul@headhuntersteam.nl en telefoonnummer 020-638 27 28. De website van Unknown is https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectmanager-21. Je kan je voor deze vacature als Projectmanager tot Kokkie Paul.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Eemnes komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Eemnes, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures eemnes
 2. Projectmanager Headhuntersteam 28-05-2024

Bekijk nog meer vacatures