Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Senior Technician with wind farm experience in Nijkerk Yacht 27-05-2024

Redactie Eemnesnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Eemnes beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Senior Technician with wind farm experience in Nijkerk

Wil je graag aan de slag als Senior Technician with wind farm experience in Nijkerk in Eindhoven? Bekijk dan snel deze vacature.

Yacht is op zoek naar een Senior Technician with wind farm experience in Nijkerk. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 4250 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Senior Technician with wind farm experience in Nijkerk te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Repair Technician

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

WO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

4250 – 4250 euro

Solliciteren op de functie van Senior Technician with wind farm experience in Nijkerk

Klinkt deze vacature als Senior Technician with wind farm experience in Nijkerk voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Yacht. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres myreille.huinink@yacht.nl en telefoonnummer 06-57636191. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Senior Technician with wind farm experience in Nijkerk tot Myreille Huinink Myreille Huinink.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Eemnes komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Eemnes, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures eemnes
  2. Senior Technician with wind farm experience in Nijkerk Yacht 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures