Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Servicetimmerman woningbouwvereniging (Regio Baarn) Werfum 06-06-2024

Redactie Eemnesnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Eemnes beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Servicetimmerman woningbouwvereniging (Regio Baarn)

Wil je graag aan de slag als Servicetimmerman woningbouwvereniging (Regio Baarn) in Zwolle? Bekijk dan snel deze vacature.

Werfum is op zoek naar een Servicetimmerman woningbouwvereniging (Regio Baarn). Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 3035 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Servicetimmerman woningbouwvereniging (Regio Baarn) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Makelaar Woningen

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek, Bouw/Installatie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

3035 – 3750 euro

Solliciteren op de functie van Servicetimmerman woningbouwvereniging (Regio Baarn)

Klinkt deze vacature als Servicetimmerman woningbouwvereniging (Regio Baarn) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 04-08-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Werfum. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres kmeijer@werfum.nl en telefoonnummer 682736755. De website van Unknown is https://werfum.nl. Je kan je voor deze vacature als Servicetimmerman woningbouwvereniging (Regio Baarn) tot Koen Meijer.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Eemnes komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Eemnes, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures eemnes
  2. Servicetimmerman woningbouwvereniging (Regio Baarn) Werfum 06-06-2024

Bekijk nog meer vacatures