Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Supervisor KPN Olympia 23-05-2024

Redactie Eemnesnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Eemnes beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Supervisor KPN

Wil je graag aan de slag als Supervisor KPN in Rotterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Olympia is op zoek naar een Supervisor KPN. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 3120 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Supervisor KPN te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

1e Verkoopmedewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Telecom

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

3120 – 3120 euro

Solliciteren op de functie van Supervisor KPN

Klinkt deze vacature als Supervisor KPN voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 22-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Olympia. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres p.zweekhorst@werk.olympia.nl en telefoonnummer Pien Zweekhorst. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Supervisor KPN tot Pien Zweekhorst Pien Zweekhorst.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Eemnes komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Eemnes, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures eemnes
  2. Supervisor KPN Olympia 23-05-2024

Bekijk nog meer vacatures